Bistro PAKEAT

Calitate si de savoare in peisajul gastronomic iesean

Bistro PAKEAT vine in intampinarea ta cu un nou concept in ceea ce priveste prepararea si servirea mesei, indiferent ca te afli in trecere pentru o gustare, esti pe fuga sau ai de gand sa stai la povesti cu prietenii.

Intr-o perioada in care marea majoritate a localurilor ofera produse de tip fast-food, bucatarii cu experienta mai gasesc totusi resurse sa jongleaze fara bariere intre stilul gastronomic traditional, mediteranean sau de orice alta influenta internationala.

Veganii si vegetarienii se pot simti de asemenea rasfatati, intrucat la PAKEAT vor gasi in fiecare zi meniuri diversificate, care pun in acord spiritul cu papilele gustative si necesarul nutritional.

Retete simple, care au trecut proba timpului, dar si preparate produse in bucataria proprie din ingrediente proaspete, precum sosuri, limonade, aluaturi si foietaje te asteapta sa le degusti si sa le imparti cu prietenii.

Desi conceptul de bistro te poate duce cu gandul la o gustare rapida sau o cafea sorbita in drum spre serviciu, la PAKEAT ti-am pregatit o atmosfera calda si colocviala, in care poti sa depeni amintiri cu prietenii fara teama de a fi deranjat de cineva.

Locurile la mese te imbie la taifas, iar aerul cosmopolit, usor industrial, te poate duce cu gandul la orice alta metropola a lumii.

despre bistro pakeat

Retete simple, pline de gust

Preparate produse in bucataria proprie din ingrediente proaspete

Se poate insa ca stilul activ si nevoia de mobilitate sa nu iti ofere intotdeauna posibilitatea de a lua masa in oras si de a te intinde la povesti cu colegii. Este motivul pentru care PAKEAT iti sta la dispozitie prin servicul comanda cu ridicare din locatie. Astfel, nu trebuie sa faci altceva decat sa ne contactezi, iar pana ajungi in locatie comanda ta va fi pregatita.

De asemenea, daca te gandesti cumva sa iti sarbatoresti onomastica sau ziua de nastere cu totul altfel, cu retete noi si intr-o atmosfera familiara, suntem deschisi la sugestii pentru petreceri private si corporate, pentru amintiri bune de pus in rama.

Descopera meniul zilei